Catalog

 • Painonet osti Nitovan liiketoiminnan

  08/25/2020

  Painonet on ostanut sidontapalveluita tarjonneen Nitovan liiketoiminnan. Nitova tulee jatkamaan Painonetissä oman yksikkönään, josta vastaa Nitovan toimitusjohtajana toiminut Ville Jaakkola.

  Painonetin toimitusjohtaja Petri Veilon mukaan Mailhouse-konserni turvaa sen, että sidontapalvelut pysytään tuottamaan jatkossakin neutraalisti ja toimintavarmasti, niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Nitovan liimasidonnan, wire-o -sidonnan sekä muovituksen lisäksi asiakkaat saavat myös hyötyä mm. konsernin kuoritus- ja postitusliiketoiminnan tuomasta lisäarvosta. Nitovan laitteet ja henkilökunta ovat siirtyneet Mailhousen-konsernin tuotantotiloihin Espoon Juvanmalmille.

  Nitova on ollut suurimpia sidontapalveluiden tarjoajia painotaloille. Yrityksen liikevaihto on ollut viime vuosina noin miljoona euroa ja kannattavuus hyvä. Yrityksen konekanta on ollut uudehkoa. Yksi yrityskauppaan vaikuttanut tekijä oli Veilon mukaan Nitovan vuokrasopimuksen päättyminen vanhoissa tiloissa.

  Materiaalien uusi toimitusosoite on:

  Nitova c/o Painonet Oy
  Juvan teollisuuskatu 25
  Rakennus 4, laituri 52
  02920 Espoo

  Lisätiedot, yhteydenotot ja tilaukset:

  Ville Jaakkola
  +358 40 776 5905
  nitova@nitova.fi

 • Saimme Ekokompassi-sertifikaatin

  06/29/2020

  Ekokompassi on ympäristöjärjestelmä ja sertifikaatti. Olemme laatineet ympäristöohjelman, joka toimii työkaluna Painonetin vastuullisen toiminnan kehittämisessä.

 • Tutkimus: Lähes 90 % kuluttajista tutustuu kotiin saamaansa suoramainokseen

  05/27/2020

  Posti selvitti helmi-maaliskuun vaihteessa kohdennetun markkinointiviestinnän kiinnostavuutta ja vaikutusta verkko-ostamisessa. Selvitys koski ihmisten suhtautumiseen kohdennetun markkinointiviestinnän eri kanaviin ja miten markkinointiviestit tiedostetusti vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen sekä verkko- että kivijalkakaupoissa. https://www.posti.fi/fi/yrityksille/vinkit-ja-caset/dataa-ja-markkinointia/tutkimus-lahes-90-kuluttajista-tutustuu-osoitteelliseen

 • Uusi tuote tulossa

  05/27/2020

  Tuotekehitysosastomme on tehnyt uuden tuotteen, työnimeltään viestitarran, fläppitaulun tai valkotaulun rinnalle. Tuotteeseen voi kirjoittaa, pyyhkiä pois, ja kirjoittaa uudelleen.

 • Suunnittelu sivut:
 • 1
 • 2
Pikatilaus